Aangesloten bij:

Bed and Breakfast

Ezelboerderij 't Jaegershoes beschikt over een luxe Bed&Breakfast met 5 stijlvolle kamers (waarvan kamer 5 met aangepast sanitair en elektrische bedden voor minder validen) en van alle luxe voorzien zoals een eigen badkamer en tv op de slaapkamer. U kijkt uit op dit schitterende grensoverschreidend natuurgebied met op de voorgrond de weilanden met o.a. kamelen, dromedarissen, waterbuffels, paarden en ezels (vrij toegankelijk voor onze gasten, de dieren zijn altijd allemaal aan huis aanwezig). 

klein

Wij kunnen deze kamers (2 personen inclusief ontbijt en toeristenbelasting) aanbieden voor de prijs vanaf 75 euro per nacht. Wij verlenen een korting op de kamerprijs van 10 euro bij een 1-persoons bezetting.

De meerprijs voor een extra bed of persoon is 25 euro, ongeacht de leeftijd.

Bel (06-40162260) of mail ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) voor meer informatie of om te boeken. U kunt ook gebruik maken van het menu "Reserveren" om uw kamer te boeken.

Paard en Bed

Kijk ook eens op http://www.voordelig-overnachten.nl/limburg_belfeld.html    http://www.bed-en-breakfast.nl/   http://www.bedandbreakfast.nl/bed-and-breakfast/belfeld/ezelboerderij-t-jaegershoes/60587

Graag tot ziens.

IMG 7855a

Doucheruimte-B--B-1

IMG 8105aIMG 9488a kleinIMG 9519a kleinIMG 9535a klein