Aangesloten bij:

Bed and Breakfast

Ezelboerderij 't Jaegershoes beschikt over een luxe Bed&Breakfast met 5 stijlvolle kamers (waarvan kamer 5 met aangepast sanitair en elektrische bedden voor minder validen) en van alle luxe voorzien zoals een eigen badkamer en tv op de slaapkamer. U kijkt uit op dit schitterende grensoverschreidend natuurgebied met op de voorgrond de weilanden met o.a. kamelen, dromedarissen, waterbuffels, paarden en ezels (vrij toegankelijk voor onze gasten, de dieren zijn altijd allemaal aan huis aanwezig). 

klein

Wij kunnen deze kamers (2 personen inclusief ontbijt en toeristenbelasting) aanbieden voor de prijs vanaf 75 euro per nacht. Wij verlenen een korting op de kamerprijs van 10 euro bij een 1-persoons bezetting.

De meerprijs voor een extra bed of persoon is 25 euro per dag, ongeacht de leeftijd of duur van het verblijf. Gasten die enkel op bezoek komen betalen het tarief zoals vermeld onder het kopje "bezoek ons" en geldt voor de tijdsduur van maximaal 2 uur. Bij een langer verblijf dan 2 uur geldt het tarief van een extra bed of persoon, per bezoeker. Dit om te voorkomen dat het te druk wordt voor de andere gasten en geen verkapte feestjes of andere bijeenkomsten georganiseerd kunnen worden. U dient dit vooraf te melden om te voorkomen dat u het hoogste tarief betaald. 

Bel (06-40162260) of mail ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) voor meer informatie of om te boeken. U kunt ook gebruik maken van het menu "Reserveren" om uw kamer te boeken.

Graag tot ziens.

IMG 7855a

Doucheruimte-B--B-1

IMG 8105aIMG 9488a kleinIMG 9519a kleinIMG 9535a klein